Terveydenhoidolliset hoidot

Jalkahoidot

Terveet jalat on ihmisen perusta liikkumiselle.

Jalkojen omahoito on osa jokapäiväistä omasta hyvinvoinnista huolehtimista, kuten hampaiden pesu. Jalkojen oikealla omahoidolla ehkäistään jalkakipuja, jalkojen väsymistä, puutumista ja turvotusta. Muita tyypillisiä jalkavaivoja ovat kovettumat, känsät, syylät, jalka- ja kynsisieni sekä kynsien sisäänkasvaminen. Alaraajojen asento- ja kuormitusvirheet tai lihasten epätasapaino voivat olla jalkaongelmien aiheuttamia tai aiheuttaa jalkaongelmia.

Alaraajojen ja jalkaterien kuntoon ei kuitenkaan kiinnitetä juuri huomiota niin kauan kuin keho tuntuu terveeltä. Jalkojen omahoitoon liittyvät tiedot, taidot ja tottumukset ovatkin usein puutteellisia, eikä jalkoihin liittyviä terveysriskejä tunneta. Jalkojenhoitopalveluita käytetään ihan liian harvoin. Hyvinvointipalveluni ovat juuri sinua varten vaikka sinulla ei olisi kipuja jaloissa. Voit tulla vain rentoutumaan ja virkistämään jalkasi ennalta hoitavissa jalkakylvyissä. Sinä voit hyvin kun jalkasi voivat hyvin.

Hoitolassani tehdään jalkojenhoidot käyttäen footlogix tuotteita.
Footlogix tarina

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on miellyttävä hoitomuoto. Hoidossa paneudumme asiakkaaseen kokonaisvaltaisesti, emme hoida vain kipukohtaa. Jokainen hoitokerta tapahtuu varpaista kallonpohjaan saakka. Hoito on mobilisoivaa ja kalevalainen jäsenkorjaaja tekee hoidon käsin tunnustellen. Käsittely vapauttaa lihaksista jännitystiloja,vapauttaa kalvorakenteita ja ja parantaa nivelien liikkuvuutta. Aineenvaihdunta helpottuu, kudosneste-ja verenkierto paranevat. Kroppa alkaa vapautua erilaisista pinnetiloista.

Imukuppihieronta

Imukuppihieronnan teho perustuu imukuppien aiheuttamaan alipaineeseen. Koska hoitomenetelmä vilkastuttaa tehokkaasti verenkiertoa, imunestekiertoa ja aineenvaihduntaa, on tärkeää muistaa juoda runsaasti nestettä heti hoidon jälkeen. Sanotaan, että 15 minuutin käsittely imukuppihieronnalla vastaa tunnin mittaista klassista hierontaa, joten menetelmänä imukuppihieronta on erittäin tehokas. Imukuppikäsittelyn jälkeen, verenkierron vilkastumisen ansiosta, iho tuntuu rentoutuneelta ja lämpimältä.

Imukuppihieronnan kontraindikaatiot eli estävät tekijät ovat samat kuin klassisessa hieronnassa.

Imukuppihieronta on vanha hoitomuoto, joka on alun perin lähtöisin Kiinasta.

Imukuppihieronnan hyödyt:

  • Lihasjännitystilojen lievittäminen
  • Arpikudoksen ja turvotuksen hoito
  • Aineenvaihdunnan, veren- ja lymfakierron vilkastuttaminen
  • Urheilusuoritusten jälkeinen lihashuolto
  • Kuona-aineiden ja nesteiden poisto
  • Kipupisteiden käsittely
  • Rentoutumisen tunne