Hemmotteluhoidot

Kuumakivihieronta

On lempeä hierontamuoto, jossa käsitellään koko keho. (haluttaessa voi ostaa vain puolihieronnan. ks hinnasto.)

Kuumakivihierontaa tehdään käyttämällä eri kokoisia kuumassa vedessä lämmitettyjä luonnon hiomia basalttikiviä. Kivet tulevat Perusta, Indonesiasta ja Argentiinasta. Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Suomeen kuumakivihieronta tuli noin 10 vuotta sitten Yhdysvalloista.

Kivien lämpö ulottuu hitaan liikkeen myötä syvälle, jopa 3 cm päähän ihon pinnasta. Lämmön ansiosta hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, jopa ongelmakohtia käsiteltäessä.

Laukaisee lihasjännityksiä ja rentouttaa koko kehoa ja mieltä. Lievittää stressiä. Lämmön vaikutus vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja nesteenpoistoa. Hoidon jälkeen on hyvä juoda paljon vettä.

Kuumakivihierontaa ei suositella jos iho on rikki tai tulehtunut. Korkea verenpaine ilman lääkitystä ja pahanlaatuiset kasvaimet sekä sydämen tahdistin poissulkevat myös hoidon. Mikäli asiakkaalla on suonikohjuja niin niitä kehon alueita ei hierota, mutta se ei ole este hoidolle.

Turvehoidot

Turvehoidot tehdään lähialueen turpeella, 100%:lla luonnon tuotteella, joka on nostettu käsin Lehtosuon turvealueelta. Hoitoina voi ottaa kokovartalo- tai puolivartalohoidon. Turvehoito voidaan tehdä myös kasvoille, käsille tai pelkille jaloille. Erittäin hyvä hoito kuiville, viluisille tai ihoallergioista kärsiville ihoalueille. Mahdollisuus varata kauttani myös kokouksiin, synttäreille tai polttareihin turvehoidot. Turvehoito saunassa on elämys. Kysy rohkeasti.

Intialainen päähieronta

Kunnollinen stressin poisto. Arjen kiire poistuu kun istut tuolille intialaiseen päähierontaan. Todella rentouttava hoitomuoto. Hoito poistaa jännityksiä kehosta, helpottaa stressiä sekä laskee verenpainetta. Hoito auttaa myös päätetyössä väsyneisiin silmiin ja silmien väreilyyn.

Hoito saattaa helpottaa migreeniä, univaikeuksia sekä jännittämistä (esim. esiintymisjännitys). Rentoudu ja rauhoitu arjen keskellä.

Skin Candy

Tiedäthän tunteen kun purkka jää tukkaan?? ”Saman tekee” Skin candy ihokarvoille. Ihon käsittely Scandinavian Skin Candy:n tuotteilla on erinomainen tapa poistaa ei-toivottu karvoitus iholta ja hoitaa ihoa samanaikaisesti. Lyhinkin karvoitus voidaan poistaa kokonaan, lähes kivuttomasti. Skin Candy massa tarttuu vain ihokarvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon jättäen ihon hoidon jälkeen sileäksi ja pehmeäksi. Skin Candy sokerointimassoilla epilointi on helpompaa ja mukavampaa kuin koskaan ennen, hoidon jälkeistä ihon ärtyneisyyttä ja punoitusta on vähemmän kuin perinteisillä massoilla. Ihoa hoitaa massassa käytettävä xylitoli.